Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Barış'a şok sözler!

Yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor'da büyük finale günler kaldı. Elif, Berkan, Barış, Cemal Can, Yasin, Elif ve Sercan'ın son 6'ya kaldığı Survivor'da dün akşam ödül oyunu heyecanı vardı. İletişim ödülünü kazanan Cemal Can, Sercan ve Yasin 5 ay sonra aileleri ilk kez görüntülü konuştu.

Ünlüler ve Gönüllüler'in şampiyonluk için mücadele ettiği Survivor'da sona gelindi. İletişim ödülünü kazanan Cemal Can, Sercan ve Yasin 5 ay sonra aileleri ilk kez görüntülü konuştu. Survivor'ın yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Adada 6 kişi kalan yarışmacılar, son 4'e girebilmek için yarışacak... Fragmanın en dikkat çeken noktası bireysel dokunulmazlık mücadelesinde Sercan'ın sakatlanması oldu. Survivor Panaroma programında ise yorumcu Hakan Hatipoğlu'nun Barış hakkındaki sözleri dikkat çekti.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ ONLARIN 

İki takımın iletişim ödülü mücadelesinde kazanan taraf Sercan, Cemal Can ve Yasin oldu. Üç arkadaş 5 ay sonra ilk kez aileleri ile görüntülü konuştu.

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Barış'a şok sözler!

ÇIĞLIKLARI ADAYI İNLETTİ 

Bireysel dokunulmazlık oyununda Sercan, parkurda düşerek sakatlandı. Çığlıkları adayı inleten ünlü futbolcunun yardımına doktorlar, yarışmacı arkadaşları ve teknik ekip yetişti.

YARDIMA KOŞTULAR 

Ada konseyine katılmayan Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu ve Survivor yolculuğunun akıbeti bu akşam belli olacak.

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Barış'a şok sözler! - Resim : 2

YASİN'DEN SİTEM 

Adada geçtiğimiz gün oynanan kaptanlık oyunun ardından takımlar yeniden belirlendi.

TEŞEKKÜR BEKLEDİM GELMEDİ 

Cemal Can'ın ikilemde kaldığını hisseden Yasin, arkadaşının kararına yardımcı oldu. Bu davranışından sonra teşekkür bekleyen Yasin, 'huzur bozulmasın diye bir adım attım, teşekkür bekledim ama gelmedi' diyerek sitem etti.

SMS'E GÜVENİP MEYDAN OKUYOR 

Survivor Panorama programında Hakan Hatipoğlu, Barış hakkında konuştu. Hatipoğlu, "Oyun alamıyorsun, SMS'ine güvenip meydan okuyorsun" dedi.

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Barış'a şok sözler! - Resim : 3

Kaynak: Hürriyet

 

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Barış'a şok sözler! ile ilgili etiketler Survivor Acun Ilıcalı survivor 2020 Survivor Barış hakan hatipoplu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.