Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne?

Emlak Konut GYO, yeni bir atama haberini kamuoyuna duyurdu. Atama açıklamasında adı geçen Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne? Konuyla ilgili ayrıntılar haberimizde...

Emlak sektörünün en köklü kurumlarından Emlak Konut GYO'dan atama duyurusu yapıldı. Atamada belirtilen Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne? Duyurunun ardından vatandaşlar Gedikli ve sözkonusu görev değişikliği ile ilgili aramaları sıklaştırdı. Ayrıntıları sizin için haberimizde derledik.

Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne?

EMLAK KONUT GYO'DA ATAMA
Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa, kurum bünyesinde yeni bir isim getirildi. Hakan Gedikli Emlak GYO'nun yeni genel müdürü oldu.

Konu ile Emlak Konut GYO'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle denildi:
"Sn.Murat KURUM'un istifası ile boşalan Genel Müdürlük görevine şirketimizde Genel Müdür Yardımcısı (Teknik) olarak görev yapan Sn. Hakan GEDİKLİ'nin atanmasına, Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK.'nun 315.madde 1. fıkrası gereği Sn.Hakan GEDİKLİ'nin ilk genel kurul toplantısının tasvibine sunulmak üzere atanmasına karar verilmiştir."

Hisseleri Borsa İstanbul'da işlem gören Emlak Konut GYO'nun yüzde 49,34'ü TOKİ'ye, kalan hisse ise borsada işlem görüyor.

Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne? - Resim : 2


HAKAN GEDİKLİ KİMDİR?
Hakan Gedikli, temelleri 1953 yılında atılan Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nda Emlak ve Planlama Müdürü olarak görev almaktadır. Harita Mühendisi olan Hakan Gedikli, ayrıca Bahçeşehir Ispartakule 532/1 Site Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesidir.

Gedikli, Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan kadroya atandı.Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne? - Resim : 3


EMLAK KONUT GYO
Sektörün en köklü kuruluşlarından Emlak Konut’un temelleri 1953 yılında atılmıştır. Kurulduğu günden itibaren daima Türkiye’yi modern yaşam alanlarıyla buluşturmayı ilke edinmiştir. İstanbul’da Ataköy, Ankara’da Oran ve Elvankent projeleri bu anlayışın en somut örnekleri olmuştur. Ayrıca bu projeler modern kent anlayışının Türkiye’deki ilk temsilcileri arasında yer almıştır. Emlak Konut, yıllar içinde kazandığı birikimi ve teknik altyapısı sayesinde birçok büyük projede; mühendislik ve müşavirlik ve kontrolörlük desteği vermiştir.


2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na dönüşen Emlak Konut, bugün Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı haline gelmiştir.


Emlak Konut, devlet kurumu disipliniyle özel sektör anlayışının bir araya geldiği nadir örneklerden biridir. Bu yaklaşımla dünyadaki inşaat teknolojilerini yakından takip ederek, Türkiye’ye pek çok yenilik kazandırmıştır.


Emlak Konut, her yeni projesinde çıtayı bir adım daha yukarılara taşıma gayretinden ödün vermemiş, 2003 yılından itibaren ürettiği ve ihalesini gerçekleştirdiği konut sayısı toplamda 62.000’e ulaşmıştır.

Emlak Konut geldiği noktada hızlı büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında halka arz edilmiştir. Beklenenin üzerinde bir ilgi gören Emlak Konut halka arzıyla; yurtiçi bireysel yatırımcı talebinde Türkiye rekoru kırıldığı gibi, Cumhuriyet tarihinin en büyük 5 halka arzından biri gerçekleşmiştir.

Hakan Gedikli kimdir? Yeni görevi ne? ile ilgili etiketler hakan gedikli kimdir yeni görevi ne emlak konut gyo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.