Hakan Çalhanoğlu'nun en özel gecesi! İnter tarihinde bir ilki gerçekleştirdi

İtalya Seria maçında İnter deplasmanda Salernitana'yı 5-0 yendi. Son haftalarda Avrupa Futbol'unda çok konuşulan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu bu sezon 5. kez duran toptan asist yaparak Avrupa'nın 5 büyük liginde bu rakama ulaşan ilk futbolcu oldu. Ayrıca Çalhanoğlu İnter tarihinde de bir ilki başardı.

Hakan Çalhanoğlu Avrupa'da konuşulmaya devam ediyor. İnter formasıyla bu sezon 5. kez duran toptan asist yaparak Avrupa'da bir ilke imza attı. Seria A'nın 18. hafta maçında karşı karşıya gelen İnter - Salernitana İnter'in 5-0 galibiyetiyle sonuçlandı. Hakan Çalhanoğlu yaptığı asistlerle konuşuldu. Ayrıca milli futbolcumuz İnter tarihinde bir ilki başardı.

Son dakika: Hakan Çalhanoğlu, Roma maçında kornerden gol attı!

İ-nter Tarihinde Bir İlk!

Bu sezon 5. kez duran toptan asist yapan Hakan Çalhanoğlu, 2021-22 sezonunda Avrupa'nın 5 Büyük Ligi'nde bu rakama ulaşan ilk futbolcu oldu. Hakan'ın asistini yaptığı ve Perisic'in attığı gol, Inter'in bu takvim yılındaki 100. golü oldu. Inter, tarihinde ilk kez bu rakama ulaştı. İtalya'da bu rakama 1950'de ezeli rakibi Milan ulaşmıştı. Milan, o sezon 120 gol kaydetmişti.

 

 

 

Hakan Çalhanoğlu'nun en özel gecesi! İnter tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.