Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer öncesi flaş hamle!

Serie A ekibi Milan'da oynayan Hakan Çalhanoğlu, transfer dönemi öncesinde flaş bir hamle yaptı. Çalhanoğlu transfer mi yapacak? Menajer değişikliği neden yaptı? İtalyan basını yazdı.

İtalya Ligi'nde Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, kariyer planlamasında büyük önem arz eden bir karar aldı ve menajerini değiştirdi. Hakan Çalhanoğlu neden menajerini değiştirdi? Transfer mi olacak? Türkiye'ye gelme durumu var mı? Gelişmeler ve ayrıntıları haberde bulabilirsiniz.

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer öncesi flaş hamle!

Hakan Çalhanoğlu menajerini değiştirdi

İtalya basınında da geniş yer bulan haberde; tecrübeli orta sahanın menajerini değiştirdiği ve transfer dönemi öncesi önemli bir adım attığı kaydedildi.

Hakan'ın yeni menajeri kim oldu?
Hakan'ın Gordon Stipic ve ekibiyle çalışmaya başladığı, kariyeriyle alakalı da karar verme aşamasında olduğu bildirildi.

Çalhanoğlu, transfer mi olacak?

Buna göre Milan'la 2021'e kadar sözleşmesi olan ve şu anda halinden memnun olan Hakan Çalhanoğlu, teknik direktör olarak Almanya'da beraber görev yaptığı Ralf Ragnick'i istiyor.

Başka takıma gidebilir
Ranginck'le Milan'da daha başarılı olacağını hatta sözleşme yenileyeceği bile konuşuluyor. Ancak Milan, Ragnick hamlesi yapmazsa 26 yaşındaki yıldızın da farklı bir karar alarak başka bir takıma gidebileceği dile getiriliyor.

Hakan Çalhanoğlu'ndan transfer öncesi flaş hamle! ile ilgili etiketler Milan Hakan Çalhanoğlu seri a
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.