Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran hareket!

Daha önce Galatasaraylı olduğunu açıklayan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, sosyal medyada taraftarı heyecanlandıracak bir harekete imza attı.

Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu dile getiren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun beğendiği bir tweet, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Bir kullanıcının 'Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'a gelebilir mi lütfen başka derdim kalmayacak' yazılı tweetini beğenen yıldız oyuncunun bu hamlesi Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran hareket!

 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde vazgeçilmezleri arasında olan Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz yıllarda verdiği röportajda, "Herkesin tuttuğu bir takım vardır, saklamaya gerek yok. Ben küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Bunu herkesin yüzüne söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

 2017'de Bayer Leverkusen'den 23 milyon Euro bonservisle Milan'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2021 yılında sona erecek. Hakan, Milan formasıyla 116 maçta 17 gol atıp 28 asist yaptı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan Galatasaraylıları heyecanlandıran hareket! ile ilgili etiketler Galatasaray Hakan Çalhanoğlu Milan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.