Hakan Çalhanoğlu: Roma'da korkarak top oynamayacağız!

A Milli Takım'ın Serie A patentli yıldızı Hakan Çalhanoğlu, İtalya'yı yeneceğimizi söyledi. 27 yaşındaki orta saha, "İtalya çok güçlü. İyi oyunculara sahipler. Bizim takım da çok güçlü, iyi hazırlanacağız. Bence bizi iyi tanıyorlar. İtalya liginde çok arkadaşlarımız var. Büyük de konuşmak istemiyorum. Biz orada korkarak top oynamayacağız. Galibiyet almaya gideceğiz" dedi.

EURO 2020 hazırlıklarının Antalya etabını tamamlayan ve Almanya'ya geçerek Paderborn şehrinde Moldova'yal bir hazırlık maçı oynayan A Milli Takım, 2. yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip geldi. Ay-Yıldızlılar'ın gollerini Burak Yılmaz ile Cengiz Ünder kaydetti. Artık sadece 11 Haziran'da Roma'da oynanacak İtalya maçını düşünen Bizim Çocuklar, turnuvanın açılış maçında 3 puan istiyor.

Serie A'da Milan forması giyen ve henüz İtalyan deviyle sözleşme yenilemeyen yıldız isim Hakan Çalhanoğlu, merakla beklenen maç için, "Açılış maçı olduğundan dolayı bizim için çok özel. İnşallah iyi başlayacağız. İtalya çok güçlü. İyi oyunculara sahipler. Bizim takım da çok güçlü, iyi hazırlanacağız. Bence bizi iyi tanıyorlar. İtalya liginde çok arkadaşlarımız var. Büyük de konuşmak istemiyorum. Biz orada korkarak top oynamayacağız. Galibiyet almaya gideceğiz" dedi.

Hakan Çalhanoğlu: Roma'da korkarak top oynamayacağız!

Moldova maçının kendileri adına güzel geçtiğini söyleyen Çalhanoğlu, "Moldova iyi takım. Yeni hocalarıyla birlikte iyi bir kadro kurdular. Defansif oynadılar, ilk yarı zorluk çektik ama top bizdeydi. İyi aksiyonlarda bulunduk. 2'nci yarı golü bulunca daha da rahatladık. Yarından sonra turnuvaya odaklanacağız ve iyi hazırlanacağız" diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın attığı golde yaptığı şık asistle ilgili olarak ise 27 yaşındaki futbolcu, "Burak ağabeyi pas atmadan önce gördüm. Güzel oldu. Sadece o gol değil, bugün çok fazla aksiyonumuz vardı. Bunu devamlı hale getirmeliyiz, inşallah diğer maçlarda da görürüz. Burak ağabey bizim için çok önemli. Lille'i şampiyon yaptı. Onun moralini yüksek tutmamız lazım. Böyle asistler yaptığımızda kendisini motive hissediyor. İnşallah böyle devam eder. Biz de her zaman arkasındayız" ifadelerini kullandı.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ: PLANIMIZ BELLİ

Premier League'in en iyi stoperleri arasında gösterilen Leicester City'nin yıldızı Çağlar Söyüncü ise "Bence 3 güzel hazırlık maçı geçirdik. Eksiklerimizi gördük. Bugünden sonra İtalya maçına odaklanıyoruz. Eksiklerimizden ders çıkartıp, İtalya maçına hazırlanıp, iyi bir açılış yapıp devam etmek istiyoruz. Gerçekten iyi çalışıyoruz. Takımdaşlık üst düzeyde. Bunu oynadığımız oyunlarda yansıtmaya çalışıyoruz. Yansıdığını da düşünüyorum. Yarından itibaren full konsantre İtalya maçına hazırız. Bizim oyun planımız belli. Çok fazla ekstra şeyler olmayacak. Kendi oynadığımız güzel oyunlardan ekstra olmayacak. Haddimizi bilerek, hocamızın verdiği taktiklerle, iyi bir şekilde hazırlanıp maçımızı oynayacağız" diye konuştu.

Hakan Çalhanoğlu: Roma'da korkarak top oynamayacağız! ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu EURO 2020 Çağlar Söyüncü A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.