Hakan Çalhanoğlu özel maç öncesi İtalya Milli Takımı'nı kapıda karşıladı

Bugün oynanacak özel maçta İtalya Milli Takımı ile Konya'da karşılaşacak olan A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral, İtalya'dan arkadaşlarına "Hoş geldin" dedi. Yıldız isimler Azzurriler'i maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nun girişinde karşıladı.

A Milli Takımı'nın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu ve yıldız stoperi Merih Demiral, İtalya Milli Takımı'nda oynayan ve Serie A'da birlikte forma giydikleri arkadaşlarını stat girişinde karşıladı.

Bugün oynanacak özel maçta İtalya Milli Takımı ile Konya'da karşılaşacak olan A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral, İtalya'dan arkadaşlarına "Hoş geldin" dedi.

Maçın oynanacağı Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nu gezmek amacıyla dün stada gelen İtalya Milli Takım kafilesini milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu ve Merih Demiral karşıladı.

Serie A ekiplerinden Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu ve Atalanta'da ter döken Merih Demiral, İtalya'da birlikte aynı sahada yer aldıkları arkadaşlarını stat girişinde karşıladı ve arkadaşlarıyla sohbet etti.

 

Hakan Çalhanoğlu özel maç öncesi İtalya Milli Takımı'nı kapıda karşıladı ile ilgili etiketler Hakan Çalhanoğlu A Milli Takım İtalya Milli Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.