Hakan Çalhanoğlu'nun gönlü Galatasaray'da

Milan'la sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Hakan Çalhanoğlu, İtalyan deviyle yeniden anlaşamadı... Milli yıldızın böyle bir süreçte Galatasaray'ın Instagram hesabından paylaştığı "günaydın" yorumuna kalp bırakması Sarı-Kırmızılı taraftarları coşturdu.

Milan'ın 10 numarası Hakan Çalhanoğlu'nun Galatasaray aşkı depreşti... 27 yaşındaki yıldız, Sarı-Kırmızılı kulübün Instagram'dan yaptığı "Günaydın Galatasaray ailesi" paylaşımına kalpli yorum bıraktı.

Galatasaray taraftarı olduğu bilinen milli futbolcunun bu yorumu, taraftarlar arasında kısa sürede yayıldı ve Twitter'da en çok konuşulan spor konusu haline geldi. Çalhanoğlu'nun geçmiş röportajlarını gündeme taşıyan Galatasaray taraftarları futbolcunun sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu.

Çalhanoğlu kısa süre önce "Galatasaray'ı bana çok anlatıyorlar ama Galatasaray anlatılmaz yaşanır. Bir gün yaşamak istiyorum Galatasaray'ı... Zaman ne gösterir bilinmez. Bir gün buluşacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Milan'a 2017 yazında 23 milyon euro bonservisle Bayer Leverkusen'den transfer olan Hakan Çalhanoğlu'nun İtalyan deviyle sözleşmesi bu yaz sona eriyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi sonrası bu gelişme üzerine hayaller kurmaya başlamış durumda...

Hakan Çalhanoğlu'nun gönlü Galatasaray'da ile ilgili etiketler Galatasaray Hakan Çalhanoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.