Hakan Bayrakçı CHP'nin Biden sevdasına ateş püskürdü

CHP'li Ahmet Ünal Çeviköz'ün ABD başkanı seçilen Joe Biden ile ilgili sözlerine Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'dan sert tepki geldi. Konuk olduğu canlı yayında çileden çıkan Bayrakçı, Biden'ın 'Muhalefetle bu siyasi iktidarı devireceğiz' sözünü hatırlatarak "Bazıları bana diyor ki 'Satıldın', satılmış sizsiniz ulan." dedi.

CHP'li Ahmet Ünal Çeviköz'ün ABD'nin yeni seçilen Başkanı Joe Biden ile ilgili 'Beklentimiz Türk demokrasisi vurgusu yapması' sözleri CHP'ye yakın anketçi Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'yı çileden çıkardı.

CHP'NİN KÖŞELİ JETONU

CHP'nin toplumu okumadan geri kaldığını söyleyen Bayrakçı "Türkiye'de yükselen iki değer var. Milliyetçilik ve Atatürkçülük. Bütün Türkiye'de yapılan araştırmalarda bu var. Araştırmalarda, sosyalistim ve solcuyum diyen yüzde 4,5 tüm Türkiye'de ya bu nasıl köşeli jetondur." dedi.

"BIDEN TÜRKİYE'Yİ SEVMİYOR. BIDEN KiM KARDEŞİM YA"

Bayrakçı Biden'ın kökten Türk düşmanı olduğunu hatırlatarak "Biden demiş ki bir çeşit darbeyle deviremedik. Muhalefetle birlikte devireceğiz diyor. Sorunca da az oy alıyorsanız. Türk milleti böyle diyorlar. Yok ya, sen bu millete bir şey diyemezsin, suçlayamazsın. Biden "Muhalefetle bu siyasi iktidarı devireceğiz" dedi. Önceden tebrik ederler, sonra da CHP'li Ünal Çeviköz de mesaj yolluyor Biden'a şunu demesini bekliyor. Sana be, bize ne be, Biden Türkiye'yi sevmiyor. Biden kim kardeşim ya, bir konuşması var. Türkiye şunu yaptı bunu yaptı diyor. Kuzey Suriye'de Türkiye öyle bir şey yaptı ki seçilirsem bunun hesabını soracağım diyor. Tuh Allah belanı, CHP'ye rakip gerekmiyor. Kırılamaz bir rekoru kırdılar iktidarın aldığı oyun her zaman yarısını aldı." ifadelerini kullandı.

Hakan Bayrakçı CHP'nin Biden sevdasına ateş püskürdü ile ilgili etiketler CHP ABD hakan bayrakçı Joe Biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.