Hakan Baş ile evliliğin eşiğinden dönen Bensu Soral ile Edis'in samimi dansı düğüne damga vurdu

2018 yılında evlendiği iş insanı Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönen 31 yaşındaki oyuncu Bensu Soral'ın, aynı yaştaki ünlü popçu ile samimi görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu. Bensu Soral ile Edis, Demet Özdemir - Oğuzhan Koç çiftinin dün akşam gerçekleşen düğününde sarmaş dolaş dans etti. İkilinin samimi görüntüleri düğüne damga vurdu.

2018 yılında Four Seasons Hotel İstanbul'da hayatını birleştirdiği iş insanı Hakan Baş ile bir dönem boşanmaya karar veren ve ardından zorlu süreci atlayan oyuncu Bensu Soral, dün akşam dünyaevine giren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinin düğününe katılan isimlerdendi. Hakan Baş ile boşanmanın eşiğinden dönen ve evliliklerine bir şans daha veren Bensu Soral'ın, düğünden şarkıcı Edis ile samimi görüntüleri ortaya çıktı.

SARMAŞ DOLAŞ DANS ETTİLER

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününde Bensu Soral ile Edis doyasıya eğlendi. İkilinin samimi halleri düğüne damga vurdu. Soral ile Edis'in sarmaş dolaş dans etmesi dikkat çekti. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü kısa sürede gündem oldu.

Hakan Baş ile evliliğin eşiğinden dönen Bensu Soral ile Edis'in samimi dansı düğüne damga vurdu

Bensu Soral'ın yanında boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Hakan Baş da vardı. 4 yıl önce hayatını birleştiren ikili düğüne birlikte katıldı. Güzel ve genç oyuncu gecede eşi Hakan Baş ile dans etmek yerine Edis ile birlikte boy gösterdi.

Hakan Baş, eşiyle boşanma aşamasında olduğu süreçte bir parti çıkışı, Edis'in asistanı Simge İnce ile bir aracın içerisinde görüntülenmişti.

Edis Görgülü ile meslektaşı Zeynep Bastık'ın daha önce bir partide dans ettikleri samimi video sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Zeynep Bastık o dönem Tolga Akış ile evliydi.

Hakan Baş ile evliliğin eşiğinden dönen Bensu Soral ile Edis'in samimi dansı düğüne damga vurdu - Resim : 2

Hakan Baş ile evliliğin eşiğinden dönen Bensu Soral ile Edis'in samimi dansı düğüne damga vurdu ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Bensu Soral Hakan Baş Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.