Hakan Bahadır kimdir? Neden öldü?

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Hakan Bahadır hayatını kaybetti. Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden “Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri”, “Kızım Sana Emanet” ve “Murat ile Nazlı” gibi filmlerde ekranlarında izlediğimiz oyuncunun neden öldüğü merakla araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Neden öldü? Detaylar haberimizde...

Türk sinemasının emektar oyuncularından Hakan Bahadır 74 yaşında hayata veda etti. Hakan Bahadır sinema sanatçısı olmanın yanı sıra ressam, sporcu, judo ve karate hocalığı yapmıştı. Birçok kişi Hakan Bahadır'ın kim olduğunu merakla araştırmaya başladı. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Neden öldü? Hakan Bahadır kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Hakan Bahadır kimdir? Neden öldü?

HAKAN BAHADIR KİMDİR?

Hakan Bahadır “Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri”, “Kızım Sana Emanet” ve “Murat ile Nazlı” filmlerinde rol almıştı. 74 yaşındaki oyuncu, bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bahadır, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Sinema sanatçısı olmanın yanı sıra ressam, sporcu, judo ve karate hocalığı yapan Hakan Bahadır, zor günler geçiriyordu. Reyhanlı ilçesinde sefalet içinde yaşam savaşı verirken, çizdiği resimleri satarak hayatını geçirmeye çalışıyordu.

 

Eşi ve çocuklarından ayrı olan evinde eşyası bulunmayan Hakan Bahadır komşularının, tanıdıklarının verdiği eşyaları kullanıyor, yiyecekle de besleniyordu.

Hakan Bahadır kimdir? Neden öldü? ile ilgili etiketler oyuncu vefat ölüm 2020 yeşilçamın dev isimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.