Hakan Atilla'dan 'istifa etti' iddiasına yalanlama

Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla'nın istifa ettiği iddiası ortaya atıldı. Sosyal medya ve bazı internet medyası tarafından gündeme getirilen iddia bizzat Hakan Atilla tarafından yalanlandı. Cüneyt Özdemir "Şimdi konuştum" dediği Atilla'nın istifa iddiaları için "Bu iddiaların aslı astarı yok" dediğini belirti. Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamada da, "Sayın Hakan Atilla ile alakalı Twitter üzerinden istifa ettiğine dair yayılmaya çalışılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

Borsa İstanbul'un Genel Müdürü olduğu günden bu yana birçok başarıya imza atan Hakan Atilla hakkında sosyal medyada 'istifa etti' iddiası dolaşıma sokuldu. 

Atilla'nın istifa ettiğine ilişkin iddia bazı internet medyası kuruluşlarında da yer aldı. 

Peki, gerçek ne? 

Hakan Atilla kısa süre önce Cüneyt Özdemir ile konuştu ve 'istifa' iddiasını yalanladı. 

Özdemir, sosyal medya hesabından konuşmaya ilişkin şu bilgileri verdi:

"Şimdi Borsa İst Gn Müd Hakan Atilla ile konuştum.
Aramızda şu konuşma geçti.

C; Hakan Atilla istifa mı ettin ?

H: Hayır bu iddiaların aslı astarı yok.
İstifa etmedim, görevimin başındayım.
Görevde olduğum sürece Borsada pek çok rekor kırdık. Daha da devam etmeye niyetliyim."

Hakan Atilla'dan 'istifa etti' iddiasına yalanlama

İDDİALARIN ALTINDAN FETÖ ÇIKTI

Hakan Atilla'nın istifa ettiğine ilişkin iddiaların altından FETÖ'cü hesaplar çıktı. Borsa İstanbul'dan iddiaya ilişkin yapılan kısa açıklamada, "Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Hakan Atilla ile alakalı Twitter üzerinden istifa ettiğine dair yayılmaya çalışılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.
Bilgilerinize saygı ile sunarız.
Kurumsal İletişim Direktörlüğü" denildi. 

FETÖ'cü hesaplarca yayılmaya çalışılan manipülasyona bazı gazeteciler de alet oldu. Bu kişilerden biri de Halk TV'nin programcısı gazeteci Özlem Gürses'ti... 

Hakan Atilla'dan 'istifa etti' iddiasına yalanlama - Resim : 2

Gürses Hakan Atilla'nın istifa ettiği iddiası yalan çıkınca attığı tweeti sildi.

Hakan Atilla'dan 'istifa etti' iddiasına yalanlama ile ilgili etiketler Hakan Atilla Borsa İstanbul Cüneyt Özdemir istifa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.