Hakan Altun'un sağlık durumunu doktoru açıkladı

Sunuculuğunu yaptığı televizyon programı çekimleri sırasında kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakımdan normal odaya çıkarılarak tedavisine hastanede devam edilen Altun'un sağlık durumuyla ilgili detaylara SuperHaber ulaştı.

21 Nisan Çarşamba akşamı, televizyon programı çekimleri sırasında kendini iyi hissetmeyen 48 yaşındaki şarkıcı Hakan Altun, ekip arkadaşları tarafından apar topar hastaneye götürülmüş ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra beyninde kan pıhtılaşması oluştuğu ortaya çıkmıştı. Altun'un son sağlık durumuyla ilgili açıklamayı doktoru Nöroşirürji Bölümü Doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu yaptı.

 KENDİNDE KONUŞMA BOZUKLUĞU FARK EDİNCE DURUMUNDAN ŞÜPHELENDİ

SuperHaber'in edindiği bilgiye göre; 'Şarkılar Bizi Söyler' programının çekimleri sırasında konuşma bozukluğu yaşadığını fark eden Hakan Altun, bir süre sonra kendini iyi hissetmemeye başlayınca şüphelendi ve durumu ekip arkadaşlarıyla paylaşarak onlardan yardım istedi. Hakan Altun arkadaşlarına, kendisini 2007 yılında beyninde ortaya çıkan iyi huylu urun alınması için ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu'na götürmelerini söyledi. Bu durum üzerine Altun, ekip arkadaşları tarafından apar topar Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesi'ne götürüldü. Hastanenin Nöroşirürji Bölümü Doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu tarafından yapılan tetkikler ve çekilen beyin filminin sonucunda, beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu olduğu ortaya çıktı. Tedbir amaçlı 48 saat yoğun bakımda müşahade altında tutulmasına karar verilen Altun'un durumu daha iyiye gidince normal odaya alındı. Altun, sağlık durumuna göre önümüzdeki günlerde taburcu olacak.


HAKAN ALTUN'UN DOKTORUNDAN İYİ HABER

Sevenlerini endişelendiren şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu ile ilgili sevindiren açıklamayı Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, yaptı. Altun'un yakınlarına ''Konuşma bozukluğu yaşadığını ve bir şeylerin normal gitmediğini fark edince sağlık durumundan şüphelenip hastaneye geldi'' açıklamasında bulunan Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, ''Hastaneye geldiğinde konuşma bozukluğu yaşıyordu. Beyin filmi çekildi ve sonucunda beyninde kan pıhtılaşması oluştuğu ortaya çıktı. Bu pıhtı eskiden de oluşmuş olabilir, yeni de oluşmuş olabilir. İlk etapta tedbir amacıyla yoğun bakıma aldık. Fakat durumu iyiye gidince 48 saati beklemeden normal odada tedavisine devam edilmeye başlandı. Beyne pıhtı atmasının sebebi çok yoğun tempoda çalışması veya yorgunluk olabilir. Ama bu Altun'un sağlık durumunu zora sokacak bir şey değil. Kontrol amacıyla şu an hastanede kalmaya devam ediyor. İstirahat ederek yavaş yavaş normale dönecek. Dinlenmeye ve zamana ihtiyacı var.'' şeklinde konuştu.

Hakan Altun'un sağlık durumunu doktoru açıkladı


AİLESİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Koronavirüs salgını dolayısıyla tedbir amaçlı ziyaretçi kabul edilmeyen hastanede Altun'a annesi Meral Altun, kız kardeşi Seda Altun ve Menajeri Süleyman Çakmakçı refakat ediyor.


2007 YILINDA BEYİN AMELİYATI OLMUŞTU

Hakan Altun, 2007 yılında, 2.5 saat süren operasyonla ameliyat olmuştu. Altun’un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen ur alındığı açıklanmıştı. Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu "Beyin zarında gelişen bir ur ve 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip urlar iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum." açıklamasında bulunmuştu.

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.