Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl?

Menajeri, beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu tespit edilen Hakan Altun'un sağlık durumu ile ilgili son durumu SuperHaber'e açıkladı.

Televizyon programının çekimleri öncesinde rahatsızlanan ünlü şarkıcı Hakan Altun, ekip arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu tespit edilen Altun'a hemen müdahale edildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA YAPILDI

2007 yılında beyin ameliyatını gerçekleştiren doktorunun kontrolünde olan Hakan Altun'un sağlık durumuna ilişkin hastaneden açıklama yapıldı. Beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanan Altun'un birkaç gün daha hastanede tedavisinin süreceği belirtildi.

Ünlü şarkıcının hafta içi taburcu edileceği ifade edilen açıklamada, "21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun oluşmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir. İlgi, alakanız ve güzel temennileriniz için teşekkür ederiz." denildi.

Hastanenin yayınladığı mesaj, Hakan Altun'un Instagram hesabından da paylaşıldı, sevenleri sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ünlü şarkıcıya iletti.

Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl?

MENAJERİ SON DURUMU SUPERHABER'E AÇIKLADI

Menajeri Altun'un sağlık durumu ile ilgili son durumu SuperHaber'e anlattı. Verilen bilgilere göre; yoğun bakımdan çıkarılan ve normal servise alınan ünlü şarkıcının durumu ciddi değil. Ancak doktorları tedbir amacıyla Altun'u birkaç gün daha hastanede tutacak.

Tedavisi İstanbul'da özel bir hastanede yapılan Altun'un yanında annesi Meral Altun, kız kardeşi Seda Altun ve menajeri Süleyman Çakmakçı refakatçi olarak bulunuyor. Refakat eden kişiler koronavirüs tedbiri olarak farklı odalarda kalıyor.

Hakan Altun'un sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Hakan Altun sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.