Hakan Altun’un konser teklifi geri çevrildi! İstediği ücret yetkilileri şaşkına çevirdi

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Hakan Altun, yılbaşı gecesi sahneye çıkmak için Kıbrıs’taki bir otelden tam 700 bin lira istedi. Sanatçıların en fazla 250-500 bin lira arasında ücret talep ettiğini belirten otel yetkilileri, bu fahiş isteği geri çevirdi.

Yılbaşı yaklaşırken ünlü sanatçıların konser programları belli olmaya başladı. İstanbul, İzmir, Antalya ve Kıbrıs başta olmak üzere birçok yerden teklif alan şarkıcıların çoğu, ücretlerini 250-500 bin lira arasında belirledi.

YENİ İSİM ARAYIŞINA GİRDİLER

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre; Ancak bazı sanatçılar, fahiş fiyatlar isteyince ortalık karıştı. Ünlü şarkıcı Hakan Altun da yılbaşı gecesi için Kıbrıs'taki bir otelden teklif aldı. Ancak Altun, 700 bin lira talep edince otel yetkilileri, bu ücreti abartılı bulup başka isim arayışına girdi.

 Hakan Altun’un konser teklifi geri çevrildi! İstediği ücret yetkilileri şaşkına çevirdi

Hakan Altun’un konser teklifi geri çevrildi! İstediği ücret yetkilileri şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Hakan Altun Konser Kıbrıs
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.