Hakan Altun ve Gonca Vuslateri'den ilk aşk pozu!

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Ortaya çıkan aşk haberlerinin ve Altun'un, "Uzun süre sonra ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Nazar değecek diye korkuyorum" açıklamasının ardından ünlü çiftten ilk aşk pozu da geldi.

Ajda Pekkan ile aşk yaşadığı iddia edilen Hakan Altun’un gönlünü oyuncu Gonca Vuslateri’ye kaptırdığı ortaya çıkmıştı. Altun geçtiğimiz gün bir açıklama yaparak Gonca Vuslateri ile bir aydır birlikte olduklarını ve mutlu olduklarını söyleşti.

Hakan Altun açıklamasında nazardan korktuğunu da ifade etmişti. 34 yaşındaki Vuslateri ile 48 yaşındaki şarkıcı Altun aşkından ilk fotoğraf da ortaya çıktı.

Hakan Altun ve Gonca Vuslateri'den ilk aşk pozu!

Hakan Altun, İbo Show için İstanbul'a geldiğini ardından Emel Müftüoğlu'nun doğum gününde Gonca Vuslateri ile tanıştığını açıklamıştı.

Altun açıklamasında, "Yıllar sonra böyle bir şey oldu hayatımda güzel gidiyor. Nazar değmez inşallah! Çok ortada yaşamayı sevmiyorum Çünkü nazara inanıyorum. Korkuyorum" demişti.

 

 

Hakan Altun ve Gonca Vuslateri'den ilk aşk pozu! ile ilgili etiketler Gonca Vuslateri Hakan Altun Aşk Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.