Hakan Altun roman mı? Şarkılar Bizi Söyler Sibel ve Hakan ikilisi roman mı?

Hakan Altun roman mı? Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında bir araya gelen Sibel Can ve Hakan Altun ikilisi her hafta konuklarıyla eğlenceli anlar yaşatıyor. Peki Hakan Altun Sibel Can ikilisi roman mı?

Hakan Altun ve Sibel Can bir araya geldiği Şarkılar Bizi Söyler programı 5 Nisan akşamı Kanal D'de ekrana geldi. Programın takipçileri Hakan Altun roman mı sorusuna yanıt arıyor.

HAKAN ALTUN ROMAN MI?

 Şarkılar Bizi Söyler programında Sibel Can ile birlikte programın sunuculuğunu yapan Hakan Altun ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 

İŞTE ROMAN OLAN ÜNLÜLER

* Türkan Şoray (Sinema sanatçısı)

* Kibariye (Ses sanatçısı)

* Ebru Gündeş (Ses sanatçısı)

* Hüsnü Şenlendirici (Klarnetçi)

* Adnan Şenses (Ses sanatçısı)

* Sibel Can (Ses sanatçısı)

* Sibel Turnagöl (Oyuncuşarkıcı)

* Sadri Alışık (Sinema sanatçısı)

* Safiye Ayla (Ses sanatçısı)

* Muazzez Ersoy (Ses sanatçısı)

* Nalan Altınörs (Ses sanatçısı)

* Burhan Öcal (Ritim ustası)

* Kadri Şençalar (Sanatçı)

* Mustafa Kandıralı (Klarnetçi)

* Orhan Gencebay (Besteci ve ses sanatçısı)

HAKAN ALTUN KİMDİR?

1972 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Hakan Altun aslen Siirtlidir. "Arap Hasan" lakaplı futbolcu Hasan Altun'un oğlu olan Hakan Altun'un bir de kız kardeşi vardır. lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nda yapan Hakan Altun, yüksek lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlamıştır.

Hakan Altun kimdir, kaç yaşında, nereli? Hakan Altun ile ilgili bilgiler -  Televizyon Haberleri

1994 yılında, Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda çalışan Hakan Altun 1997'de görevini bırakarak vatani görevini yapmak için askere gitti. Askerliğini yaptığı Ankara'da besteci yönünü keşfeden Hakan Altun, 1998 yılında kendi adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Sevilen sanatçı ilk albümündeki "Hani Bekleyecektin" adlı şarkısı ile o dönem büyük bir çıkış yakalamıştır.

2000 yılında "Ağlamak Yok Yüreğim" adlı ikinci albümünü çıkaran Altun'un, ikinci albümünün çıkış parçası "Ağlamak Yok Yüreğim"dir. Bu albümde yer alan "Her Sevda Bir Ölümmüş" adlı şarkısına Şebnem Schaefer ile çektiği video klibi ile ses getirmiştir.

 

Hakan Altun roman mı? Şarkılar Bizi Söyler Sibel ve Hakan ikilisi roman mı? ile ilgili etiketler Hakan Altun hakan altun roman mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.