Haitili şarkıcı Mikaben sahnede hayatını kaybetti

Haitili müzik grubu Carimi’nin 20’nci yılını kutlamak amacıyla dün akşam Paris’te verdiği konserde sahneye çıkan şarkıcı Mikaben kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Mikaben sahne adıyla bilinen Haitili şarkıcı Michael Benjamin, saat 23.00’de sahneden inerken birden yere yığıldı. Yardım ekiplerinin müdahale ettiği şarkıcı hayata döndürülemedi.

KONSER SIRASINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Mikaben'in ölümü bir saat sonra duyuruldu, konser iptal edildi ve salondaki yaklaşık 10 bin izleyici boşaltıldı. Konserin düzenlendiği Accor Arena yönetimi, Twitter üzerinden bir açıklama yaparak, şarkıcının ailesine ve hayranlarına başsağlığı diledi. Açıklamada, “Dün akşam, Carimi’nin konseri sırasında Mikaben sahnede geçirdiği rahatsızlık sonucu, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti” dendi. 

Haiti Başbakanı Ariel Henry, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ülke ve Haiti gençliği güzel bir ruhu kaybetti. Haiti müziğinin büyük bir temsilciydi” dedi.

 Haitili şarkıcı Mikaben sahnede hayatını kaybetti

Sahneye çıkmadan birkaç dakika önce çekilen görüntülerde 41 yaşındaki şarkıcının yorgun görüntüsü ise dikkat çekti.

Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’de 1981'de doğan Mikaben, Carimi grubuyla ortaklaşa yaptığı şarkılarla üne kavuşmuştu.

 

Haitili şarkıcı Mikaben sahnede hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Kalp Krizi Michael Benjamin mikaben Carimi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.