Hainler Kerkük'te işbaşında! Her yere 'paçavra' astılar

PKK terör örgütü Türkiye'nin Haftanin kamplarına operasyonu ile büyük darbe aldı. Kahraman Mehmetçik’ten Irak ve Suriye’de darbe üzerine darbe darbe yiyen PKK’nın, intikam almak için Kerkük’te bulunan Türkmenlere silahlı saldırı hazırlığında olduğu belirtildi. Terörist PKK'nın dün gece Kerkük'te şehrin bazı yerlerine paçavralarını asarak gözdağı vermeye çalıştığı ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Hain terör örgütü PKK/YPG Türkiye karşısında oparasyonlarda tutunamayınca, yeni bir propaganda çabasına girdi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Pençe Kartal ve Pençe Kaplan Harekatları ile büyük darbe yiyen bölücü terör örgütü PKK, Kerkük’ü tehdit ediyor.

ERŞAT SALİHİ PKK’NIN TEHDİDİNİ AÇIKLAMIŞTI!

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı ve Kerkük Milletvekili Erşat Salihi bu durumu, geçtiğimiz hafta içerisinde, sosyal medyadan duyurarak, PKK'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak’ın kuzeyindeki teröristlere ait hedeflere yönelik düzenlediği Pençe-Kartal Operasyonu'ndan sonra büro ve teşkilatlarına saldırmakla tehdit ettiğini belirtmişti.Türkmenlerin siyasi kurum ve kuruluşlarına yönelik bu tür tehditlerin endişe verici olduğunu ifade eden Salihi, bunların tüm Türkmenlere yöneltildiği anlamına geldiğini kaydederek,”çocuk katili ve uyuşturucu kaçakçıları terör gruplarına Irak'ta faaliyet gösterme izin verilmemesi" gerektiğini vurgulayarak, ITC'nin tüm temsilciliklerinde koruma sayısını arttırdıklarını ifade etmişti.Salihi, ITC ve diğer Türkmen siyasi partilerin Irak hükümeti nezdinde resmi ve izinli siyasi kuruluşlar olduğunu hatırlatan Salihi, büro ve teşkilatların Iraklı güvenlik güçleri tarafından korunmasını istemişti.

Hainler Kerkük'te işbaşında! Her yere 'paçavra' astılar

KERKÜK’E PKK’DAN BAYRAKLI GÖZDAĞI

Salihi’nin bu açıklamasının ardından,bölücü terör örgütü PKK,dün gece geç saatlerde, Kerkük'ün farklı bölgelerine, köprülere paçavralarını astığı ortaya çıktı.Yine aynı terör örgütü nilitanlarının, Türkmen Şehitler Mezarlığı’nın tabelasına ve Türkmeneli bayrağına saldırdıkları öğrenildi.

'BÖLÜCÜ ÖRGÜT TÜRKMENLERE SALDIRI HAZIRLIĞINDA'

Öteyandan Kerkük’ün Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Güngör Yavuzaslan SüperHaber’e yaptığı açıklamada’’ Irak kuzeyinde PKK sadece Kandil, Mahmur, Sincar üçgeninde değil, Kerkük’den Tavuk ilçesine kadar bir çok bölgede yayılıyor. Bugün Türkmenleri yoğun olarak yaşadığı bölgeler, PKK tehdidi altında. Irak güvenlik güçleri, Türkmen siyasi büroları ve STK güvenlik önlemleri alsa da,bölücü örgüt Türkmenlere karşı saldırı hazırlığında’’dedi.

Hainler Kerkük'te işbaşında! Her yere 'paçavra' astılar ile ilgili etiketler PKK kerkük propaganda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.