Hain saldırı sırasında Diyarbakır'daydı... Oğluyla birlikte şehit oldu...

PKK’lı teröristlerin Diyarbakır’daki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda şehit olanlar arasında, Kahramanmaraşlı Polis Memuru Ahmet Gülbahar ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar da var.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi yakınlarında Bismil yol ayrımındaki, Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'ne PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla saldırdı.

Saldırıda, aralarında sivillerin dde olduğu 8 kişi şehit oldu.

Afşinli Polis Memuru Ahmet Gülbahar'ın tayini Konya'ya çıkmıştı. İlişki kesmek için oradaydı. Yanında 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar da vardı.

Terör örgütü PKK'ın hain bombalı saldırısı,, Hüseyin Uutku ile babasının da canına mal oldu.

O sırada damadıı ve torunuyla orada olan İbrahim Demir ise ağır yaralı.

Şehidin Afşinbey Mahallesindeki baba ocağına acı haberi Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım verdi. İlişki kesmek için Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde bulunan Şehit Ahmet Gülbahar'ın evli ve iki çocuk babası olduğu babasının bir yıl önce vefat ettiği öğrenildi.

Hain saldırı sırasında Diyarbakır'daydı... Oğluyla birlikte şehit oldu... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.