Hain darbe girişiminde silah zoruyla bildirge okutulan Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı: 'Dün gibi aklımda'

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminde TRT ekranlarında bildirge okumasıyla hafızalara kazınan spiker Tijen Karaş, sosyal medya paylaşımıyla 15 Temmuz'un yıldönümünü andı. Terör örgütü FETÖ'nün darbe girişiminde çok konuşulan isimlerden biri olan Karaş, paylaşımında o günkü korkuyu ve yaşadıklarını hala dün gibi hatırladığını belirtti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden tam 6 yıl geçti. FETÖ terör örgütünün düzenlediği darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milyonlarca vatandaş, alanlara inmiş ve tanklara, tüfeklere göğüs germişti. 

FETÖ'nün hain darbe girişimini Türk milleti ilk olarak, TRT ekranlarında spiker Tijen Karaş'a silah zoruyla bildiri okutulmasıyla haberdar olmuştu. 

Karaş'ın o anki titreyen sesi ve korku dolu bakan gözleri, yıllar geçse de hafızalardan silinmedi. Darbe gecesinin belki de en çok konuşulan isimlerinden biri olan Karaş, bugün de 15 Temmuz'un yıl dönümünde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak andı. 

Karaş'ın paylaşımında 15 Temmuz günü yaşadığı tramvayı ve korkuyu hala atlatamadığı da hissedildi...

İşte Karaş'ın o paylaşımı:

O kara gecenin tüm sesleri, yüzleri,yerde eller arkadan bağlıyken hissettiğim o kesif postal kokusu,silah namlusu altinda ellerimi kenetleyip ne okuduğumu bile anlamayacak kadar dizlerimin masaya vuruşu...Her saniye hala dün gibi.Allah bir daha yaşatmasın!#15Temmuz

 

Hain darbe girişiminde silah zoruyla bildirge okutulan Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı: 'Dün gibi aklımda'

 

Hain darbe girişiminde silah zoruyla bildirge okutulan Tijen Karaş'tan 15 Temmuz paylaşımı: 'Dün gibi aklımda' ile ilgili etiketler 15 Temmuz TRT Darbe Tijen Karaş bildirge
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.