Hailey Bieber: Yeter artık bu bir hastalık!

Dünyaca ünlü ABD'li model Hailey Baldwin-Bieber, sosyal medya trollerine savaş açtı. Elinin küçük parmaklarının şekliyle alay edenlere isyan eden Baldwin, bunun genetik bir hastalık olduğunu söyledi.

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’la olan evliliğiyle gündemden düşmeyen ABD’li model Hailey Baldwin-Bieber, sosyal medya terörüne başkaldırdı. Serçe parmaklarının şekliyle dalga geçenlere isyan eden 23 yaşındaki model, bunun genetik bir durum olduğunu açıkladı.

Hailey Bieber: Yeter artık bu bir hastalık!

Instagram hesabından elinin fotoğrafını hikayesinde paylaşan Baldwin, “Hadi serçe parmakla ilgili konuşalım. Herkes neden eğri ve korkunç göründüğüyle ilgili konuşuyor” dedi.

 Hailey Bieber: Yeter artık bu bir hastalık! - Resim : 2

Kısa süre sonra bir wikipedia sayfasından görsel paylaşan Baldwin, kendisinin ektrodaktili adlı bir genetik bozukluğa sahip olduğunu söyledi.

Hailey Bieber: Yeter artık bu bir hastalık! - Resim : 3

Baldwin, “Parmaklarımın böyle görünmesinin sebebi bu. Bende ektrodaktili denen bir durum var ve bu genetik. Hayatım boyunca böyleydi ve artık ‘Parmakların neden böyle diye sormayı bırakın’ ifadelerini kullandı.

 

 

Hailey Bieber: Yeter artık bu bir hastalık! ile ilgili etiketler Justin Bieber Hailey Bieber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.