Hailey Baldwin'den Justin Bieber itirafı!

Dünya ünlü model Hailey Baldwin, şarkıcı eşi Justin Bieber'ı çok kıskandığını itiraf etti. Güzel model, "Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum. Birçok insan Justin'in evli olup olmadığını umursamıyor. Nasıl kıskanmayayım?" dedi.

Ünlü model Hailey Baldwin'den kıskançlık itirafı herkesi şaşırttı. Baldwin, şarkıcı eşi Justin Bieber'ı çok kıskandığını belirtip, "Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum" ifadesini kullandı.

"NASIL KISKANMAYAYIM?"

Hailey Baldwin, "Ne olursa olsun kıskançlığı içimden atamıyorum. Birçok insan Justin'in evli olup olmadığını umursamıyor. Onlar için önemli olan Justin'le bir fırsatları olup olmaması. Nasıl kıskanmayayım?" ifadelerini kullandı.

Hailey Baldwin'den Justin Bieber itirafı!

NİKAH TAZELEMİŞLERDİ

Hailey Baldwin ve Justin Bieber, 2018'de sürpriz bir şekilde evlendiklerini açıklamış ve herkesi şaşkına çevirmişti. 2019'da ise çift, yine sürpriz bir kararla ailelerinin önünde yemin ederek nikah tazelemişlerdi.

Hailey Baldwin'den Justin Bieber itirafı! ile ilgili etiketler Justin Bieber Hailey Baldwin Aşk evlilik kışkançlık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.