Hailey Baldwin soyadını Bieber olarak değiştirdi!

Başarılı şarkıcı Justin Bieber ile evlendiği öne sürülen 21 yaşındaki güzel model Hailey Baldwin, Instagram hesabından soyadını değiştirerek iddiaları doğruladı.

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ile evlendiği iddia edilen Hailey Baldwin, sosyal medya hesabından soyadını değiştirdi. Nişandan 1 ay sonra ise evlendikleri dedikodusu çıkmış ancak ikili buna herhangi bir yanıt vermemişti. Ancak dün yapılan sosyal medya paylaşımları bu iddiaları resmen doğruladı.

"BENİM KARIM MÜKEMMEL"

Justin Bieber dün yaptığı paylaşımda "Benim karım mükemmel" diyerek hayranlarını heyecanlandırdı. Kısa süre sonra da Haily Baldwin Instagram'da soyadını Hailey Rhode Bieber olarak değiştirerek evlilik haberlerini doğruladı.

Hailey Baldwin soyadını Bieber olarak değiştirdi!

DAHA ÖNCE DE BİR ARAYA GELDİLER

21 yaşındaki model 2015 yılında Bieber ile çıkmış bir süre sonra da ayrılmıştı.Ancak çift 2018 yılında yeniden bir araya gelmiş kısa süre sonra da ilişkilerinin artık daha ciddi olduğunu açıklamıştı.

Hailey Baldwin soyadını Bieber olarak değiştirdi! - Resim : 2

Hailey Baldwin soyadını Bieber olarak değiştirdi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.