FIFA'nın "Hagi mi Alex mi?" anketinde sandıktan Alex çıktı

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, FIFA'nın anketinde Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'yi geçti... 600 binden fazla oyun kullanıldığı be büyük tartışmalara neden olan ankette oyların yüzde 55.9'unu alan sambacı, seçimi kazandı!

FIFA, Türk futbolunun en zor ikilemlerinden "Hagi mi Alex mi?" sorusuna cevap aradı. Dünya futbolunun patronu Twitter hesabından 24 saat süreli bir anket yaptı takipçilerine bu zor soruyu yöneltti. Sandıktan, 604.305 oyun kullanıldığı Twitter anketinde oyların yüzde 55.9'unu alan Alex de Souza çıktı. Gheorge Hagi ise 44.1 oy oranında kaldı.

Büyük tartışma yaratan anketin altında da ise adeta kıyamet koptu. Hagi'yi destekleyen Galatasaray taraftarları sonuca itiraz ederken ortaya gülümseten yorumlar çıktı. Bir Hagi seçmeni, "Alex 8 yılda 3 kupa kazanırken hagi UEFA Kupası kaldırıyordu. Ayrıca Alex'e bu soru soruldu ve Hagi dedi" diyerek sonuçları tanımadığını ilan etti. 

Sonucun ardından bazı yorumlar şöyle:

"Hagi ile Alex'i kıyaslayacak kadar futbola uzaksın admin.. illa Hagi'yi Alex ile kıyaslamak istiyorsanız Ianis Hagi'yi kıyaslayabilirsiniz"

"Alex, küçük takımların büyük yıldızıydı. Oynadığı en büyük kulüpler Parma ve Fenerbahçe! Hagi ise Karpatlar'ın Maradona'sı... Barcelona'dan Galatasaray'a geldi. Alex de Souza ancak oğlu Iannis Hagi'yle kıyaslanabilir."

"Fenerbahçeli Alex 174 gol 141 asist

Galatasaraylı Hagi 59 gol 51 asist

Alex = 3 Hagi"

FIFA'nın "Hagi mi Alex mi?" anketinde sandıktan Alex çıktı

FIFA'nın "Hagi mi Alex mi?" anketinde sandıktan Alex çıktı ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Alex de Souza Gheorghe Hagi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.