Hafter'ın sözcüsüne 'Türk topu mu engelliyor' demişti! Evinde ölü bulundu...

Libya'nın darbeci generali Halife Hafter'in Sözcüsü Mismari'ye "Yani sizi şimdi tek bir Türk topu mu engelliyor" diye tepki gösteren Lübnanlı ünlü sunucu Najwa Kassem, Dubai'deki evinde ölü bulundu.

Dubai'de Al Arabiya kanalının ekran yüzlerinden 51 yaşındaki Najwa Kassem, Dubai'deki evinde ölü bulundu.

Lübnanlı ünlü sunucunun kalp krizi geçirdiği iddia edildi.

2012 yılında Arabian Business dergisi tarafından Arap dünyasındaki en güçlü 100 kadın arasında gösterilen Kassem, General Halife Hafter'in Sözcüsü Mismari'ye sorduğu soru ile gündeme oturmuştu.

Mismari'ye "Trablus'a neden giremiyorsunuz? Sorun ne?" diye soran ünlü sunucu, "Türk subaylarının da kullandığı bir top var. O girmemizi engelliyor" cevabını almıştı. Mismari'nin yanıtı karşısında, "Yani tek bir top mu sizi durduruyor" diye soran Kassem, yaşadığı şaşkınlığını gizleyememişti.

Hafter'ın sözcüsüne 'Türk topu mu engelliyor' demişti! Evinde ölü bulundu... ile ilgili etiketler Lübnan Libya Dubai Al Arabia TV Najwa Kassem Halife Hafter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.