Hafter'den PKK taktiği!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında...

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Libya'daki son durum, İdlib'deki hareketlilik ve 3 milletvekilinin vekilliklerinin düşürülmesinin ardından başlayan tartışmalar değerlendirildi.

HAFTER'DEN PKK TARZI ATEŞKES ÇABASI

Libya'da Hafter güçlerinin büyük darbe yediğini ve harekatta son aşamaya gelindiğini belirten Ceyhun Bozkurt, "Hafter'e zaman kazandırmak, toparlanmasını sağlamak adına ateşkes peşindeler. Ben bunu PKK terör örgütüne benzetiyorum; onlar da ağır darbeler yediklerinde dönem dönem ateşkes çağrısı yaparlar" ifadelerini kullandı.

İDLİB'DE NELER OLUYOR?

Suriye'de rejimin ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını belirten Ceyhun Bozkurt, "Bu nedenler toprak bütünlüğünü artık düşünmüyorlar. Küçük olsun benim olsun mantığındalar. Bu bağlamda İdlib de yumuşak karın. O bölgeyi insansızlaştırmak isterlerken, Türkiye'yi de baskılama düşüncesindeler. Bunun arkasında Rusya da var. Ay sonunda, temmuz başında bazı sıkıntılar olabileceğinin duyumlarını alıyoruz. Ancak Türkiye'de gerekli tedbirleri almış durumda" diye konuştu.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 



Hafter'den PKK taktiği! ile ilgili etiketler YouTube Suriye Ceyhun Bozkurt İdlib Barış Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.