Haftaya içsel sıkıntıların olduğu bir başlangıç yapıyoruz! Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek!

Haftaya içsel sıkıntıların olduğu, hassas ve belirsiz bir başlangıç yapıyoruz. 24 Mart Salı günü ise Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, yeni bir mücadeleye işaret ediyor. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 23-29 Mart haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

23 Mart Pazartesi haftasına hassas ve belirsiz bir başlangıç yapıyoruz. Yeni Ay öncesi içsel sıkıntılar yaşabilir ve bu durum kafa karışıklığını doğurabilir.

24 Mart Salı günü Koç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, yeni bir mücadeleye işaret ediyor. Yeni Ay en çok Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçlarını etkileyecek.

Koç burcu Yeni Ay'ında cesur bir girişimde bulunup önemli bir gelişme yaşabilir ve gündemimizle ilgili yeni bir umut belirebilir.

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Haftaya içsel sıkıntıların olduğu bir başlangıç yapıyoruz! Koç burcunda Yeni Ay gerçekleşecek! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Mine Ayman balık başak oğlak ikizer terazi kova koç yay boğa akrep burçlar yeni ay 23 mart pazartesi 24 mart salı burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.