Hani hudut namustu? 'Tezkereye hayır oyu, CHP ile HDP'nin nikah belgesidir!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, CHP ve HDP'nin Suriye-Irak tezkeresine yaklaşımını ve Millet İttifakı'nın adayının Özgür Demirtaş olacağı iddialarını masaya yatırdı.

"OSMAN KAVALA ÇAĞRISININ ABD LİDERLİĞİNDE ORGANİZE BİR İŞ OLDUĞUNU GÖRDÜK"

Nedim Şener, "Ekmeleddin İhsanoğlu ve Abdullah Gül, Kılıçdaroğlu’nun kafasından geçen isimlerdi ama olmadı. Selahattin Demirtaş’ın adaylığının parti tabanınında kabul göreceğini sanmıyorum. Cumhur İttifakı’ndan birisi için Akşener'in benzetmesi yapılsaydı CHP’si, İP’i ortalığı ayağa kaldırırdı. Ama bunlar analarından haklı doğdukları için ses çıkmaz. Osman Kavala çağrısının ABD liderliğinde organize bir iş olduğunu gördük. Cumhurbaşkanı’nın çıkışıyla büyükelçiler ve ülkeleri geri adım atmak zorunda kaldı. Türkiye düşmanı Kati Piri’den ABD-AB sevdalılarına kadar herkes ‘Geri adım atıldı’ demek zorunda kaldı.

"KILIÇDAROĞLU HDP'LİLERİN OYUNU ALMAK İÇİN YAPMAYACAĞI ŞEYİN OLMADIĞINI GÖSTERDİ"

Daha önce, ‘PKK’nın esiri HDP, HDP’nin esiri CHP’ diye yazmıştım. Dünkü tezkere oylamasındaki tutum, CHP ile HDP’nin ittifak belgesidir. Kılıçdaroğlu, HDP’lilerin oyunu almak için yapmayacağı şeyin olmadığını gösterdi. Artık karşımızda kurucu ilkeleriyle tamamen ters, HDP çizgisine girmiş bir CHP var. PKK’lıların yurt içindeki sayısı 180’in altına inmiş, sözde liderleri öldürülmüş… Bu noktadan geri dönüşü istemek öyle vatanseverlikle falan değil ihanetle açıklanabilir." ifadelerini kullandı.

"AKŞENER'İN İMAMOĞLU HAMLESİNE KARŞI KILIÇDAROĞLU'NUN BİR MANEVRASI OLABİLİR"

Mete Yarar, "Özgür Demirtaş isminin gündeme getirilmesi, Meral Akşener’in Ekrem İmamoğlu hamlesine karşı Kılıçdaroğlu’nun bir manevrası olabilir. Bir ülkenin muhalefeti başka ülkede ‘Türkiye’ye yatırım yapmayın’ der mi? Burası vatan toprağı yahu. Ama artık yurt dışında verdiğin bu görüntülere şaşırmıyoruz.

"CHP'NİN İSTEDİĞİ GİBİ TEZKERE REDDEDİLSEYDİ, 3 SENEDİR TERÖR ÖRGÜTÜNÜ TEMİZLEMEYE ÇALIŞTIĞIMIZ BÖLGEDEN ÇIKACAKTIK"

Şu anda sınır hatlarında görev yapan vatan evlatlarıyla karşılaştık. Hepsi mesleğinin ötesinde bir vatan hizmeti yapma arzusunda.Oradaki herkes büyük özveri gösterirken hudutların delik deşik olduğu şeklindeki bir ima büyük kırgınlık yaratıyor. Sınıra gittik gördük. Karşı tarafta bir tane asker yok. Tek taraflı olarak korumaya çalıştığınız kilometrelerce uzunluktaki bir bölgeden söz ediyoruz. CHP’nin istediği gibi tezkere reddedilseydi, 3 senedir terör örgütünü temizlemeye çalıştığımız bölgeden çıkacaktık değil mİ? Peki bunca şehitler, emek ne olacaktı?" dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

 

Hani hudut namustu? 'Tezkereye hayır oyu, CHP ile HDP'nin nikah belgesidir!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener CHP HDP tezkere Suriye Irak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.