Haftanın ilk gününden öpücüğe doyduk!

Koronavirüs salgını sürecinde ünlü isimlerin eve kapanması nedeniyle durgun olan magazin gündemi, son günlerde hareketlenmeye başladı. Haftanın ilk gününe ise öpüşme haberleri damga vurdu. Önce Hande Erçel ile Kerem Bürsin, sonra Buket Aydın ile Emir Sarıgül, şimdi de Hacı Sabancı ile Zeynep Nazlı Kayı'dan fotoğraf geldi...

Dün gece saatlerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in dizi çekimleri sırasında dakikalarca öpüştüğü video sosyal medyada paylaşıldı.

Bir set çalışanı tarafından çekilen video kullanıcılar tarafından 'Yeni bir aşk doğuyor' yorumunun yapılmasına neden oldu.

AYDIN'I ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Bu videonun etkisi soğumamışken uzun süredir aşklarını gizleyen Buket Aydın ve Emir Sarıgül çiftinin fotoğrafı ortaya çıktı.

Fotoğrafta Aydın'ı öpücüklere boğan Sarıgül, ilişkisini böylece ilan etmiş oldu.

HACI HEMEN ÖZLEDİ

Tüm bu olayların ardından bir fotoğraf da Hacı Sabancı ve Zeynep Nazlı Kayı çiftinden geldi.

Bir kız arkadaşıyla plajda dolaşan Kayı, daha sonra sevgilisinin yanına döndü. Sabancı, sevgilisini görünce dakikalarca öpücüklere boğdu.

 Haftanın ilk gününden öpücüğe doyduk!

Haftanın ilk gününden öpücüğe doyduk! ile ilgili etiketler Hacı Sabancı Hande Erçel Kerem Bürsin Buket Aydın Zeynep Nazlı Kayı emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.