Haftalık vaka sayısını gösteren harita güncellendi! İlk 3 sıra şaşırtmadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren haritanın güncel halini paylaştı. Bakan Koca, "Mutasyonlu virüs aynı yolla ancak daha hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar zaruri hale geldi. Birlikte mücadele edip kazanacağız" dedi. Haftalık vaka sayısı İstanbul'da 591.45'ten 804.97'ye yükselirken en yüksek vakanın görüldüğü iller Kırklareli, İstanbul ve Çanakkale oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka sayısı haritasını bir kez daha paylaştı.

Bu kapsamda 100 bin kişide vaka görülme oranı en fazla Kırklareli'de oldu. Kırklareli'yi İstanbul ve Çanakkale takip etti.

İSTANBUL SAMSUN'U GEÇTİ

Bir diğer dikkat çeken değişim ise kontrollü normalleşme döneminin başından bu yana vaka oranında birinci sırada yer alan Samsun'u İstanbul'un geçmesi oldu.

Haftalık vaka sayısını gösteren harita güncellendi! İlk 3 sıra şaşırtmadı ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Fahrettin Koca vaka sayısı harita
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.