Haftalık Burç Yorumları 11 Nisan - 17 Nisan 2022!

Haftalık Burç yorumları geldi. 11 Nisan ve 17 Nisan haftasında burçları neler bekliyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunda yeni haftanın gelişmelerini sizler için derledik...

Astroloji meraklıları için 11 - 17 Nisan 2022 haftalık burç yorumları geldi. Yeni haftanın fenomen burcu hangisi olacak, arkasından dönen dolapları duyacak şanssız burç bu hafta belli oldu. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunda yeni haftanın gelişmeleri ve yorumları...

Koç Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

İş ve kariyer alanından zorlanıyor gibisin. Bu hafta yaşayacağın krizler artık gözünü açman için, biraz uyanık ol.

Boğa Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Arkandan dönen dolapları duymaya, gizli düşmanlarını görmeye hazır ol. Hızlı düşünüp hızlı konuşacaksın ama ani fikir değişikliği seni biraz yorabilir.

İkizler Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Aklına gelenler; başına gelecek şans ve fırsat kapını açmak için olabilir. Rüyalarında korkularınla yüzleşebilirsin, Kyanit taşını ayırma yanından!

Yengeç Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

İlişkilerinde yapman gerekenleri ve yapmaman gerekenleri anlayacağın bir hafta. Duygularını içine atma, çıkart ki şifa bulasın.

Aslan Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Kardeşlerinle alakalı konular tamamlanabilir. Uzak yollardan gelecek bir haberin ya da biri var! Eğitim konusunu başarılı şekilde bitirebilirsin, bu hafta kalbini değil aklını kullan.

Başak Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Maddi manevi tüm değerlerin tamamlanma yolunda! Parasal konulard bir karar vereceksin. Yurtdışı, eğitim fırsatlarını görmezden gelme.

Terazi Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Haftanın fenomeni sensin! İçinde, ailende ve ikili tüm ilişkilerinde bitiremediğin ne varsa Lapis Lazulini yanına alıp hepsine güzel bir hoşçakal de, yap bunu!! Yeni bir sen doğacak o küllerden.

Akrep Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Hislerine güveniyorsun ama kafan karışık değil mi? Gizli kadın düşmanlara ve enerji vampirlerine dikkat et. Sağlığına özen göster!

Yay Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Aşk ilişkilerinde değer görmüyorsan al karşına konuş derim. İçini dökeceksin bu hafta. Hızlı düşün ama hızlı hareket etme. Köklendikçe şifalanacaksın!

Oğlak Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Ne bu yalnız kalma isteği? Kendini belli etmeme halleri? Gökyüzü değişmen için sana fırsat sunuyor. Görmeye niyet et. Yoksa Pluto yoklama almaya geliyor.

Kova Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Öfkeni bastırma, hislerine güven! Duygularını yönetmen gereken bir süreç. Ağzından çıkanlara dikkat et. Uzun süredir aklını kurcalayan bir sorunu çözeceksin bu hafta!

Balık Burcu 11 - 17 Nisan 2022 Haftalık Burç Yorumu

Sabit fikirlerinib hepsine veda et. Hızlı para kazanma fırsatları bulabilirsin. Güçlenmeye başlıyorsun. Adımlarına güven, kendine güven!

Haftalık Burç Yorumları 11 Nisan - 17 Nisan 2022! ile ilgili etiketler haftalık burç yorumları 11 - 17 Nisan burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.