Haftada 5 gün yüz yüze olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, ailelerin merakla beklediği okul öncesi eğitim kurumlarına ilişkin kararını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Okul öncesi eğitim kurumlarında, 5 gün ve günde 6 etkinlik saati yüz yüze eğitim yapılacak ve bir etkinlik saati 30 dakika olarak planlanacak." denildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, kreşlerle ilgili olarak bugün aileler için olumlu bir haberi duyuracaklarını söylemesinin ardından MEB tarafından alınan karar açıklandı.

MEB'den yapılan açıklamada, resmi ve özel tüm anaokulu, ana sınıfı ve uygulama sınıflarında haftada 5 gün yüz yüze eğitim yapılmasının uygun olacağının değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi:

"Okul öncesi eğitim kurumlarında, 5 gün ve günde 6 etkinlik saati yüz yüze eğitim yapılacak ve bir etkinlik saati 30 dakika olarak planlanacak. Fiziki imkanları uygun olan okul öncesi eğitim kurumlarında, salgınla ilgili tüm tedbirlerin alınması şartıyla çocuk kulüpleri açılabilecek."

Haftada 5 gün yüz yüze olacak ile ilgili etiketler MEB okul öncesi eğitim yüz yüz eğitim kreş anaokulu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.