Hafta sonunda sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor!

Meteoroloji’den hafta sonu için 19-20 Eylül 2020 tarihlerinde sağanak yağışlı hava uyarısı geldi. Buna göre; hafta sonunda özellikle Pazar günü tüm yurt yağışlı olacak. İşte, 19-20 Eylül hava durumu

Meteoroloji’den hafta sonu için sağanak yağışlı hava uyarısı geldi. Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit halen hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyrettiğini belirterek hafta sonunda Cumartesi günü Marmara, Ege, Karadeniz Bölgesinde; Pazar günü ise tüm yurt genelinde sağanak yağışların etkili olacağına vurgu yaptı.

Hava sıcaklığının da hafta sonunda yağışla beraber azalarak mevsim normallerine düşmesinin de beklendiği ifade edildi.

HAFTA SONUNDA HAVA NASIL OLACAK? 19-20 EYLÜL HAVA DURUMU

Ankara’da Cuma gününe kadar yağış beklenmediğini belirten Macit, Cuma gününden sonra ise hafta sonunda il genelinde gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin olabileceğini söyledi. İstanbul’da ise da mevsim normallerinin yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklığının Cuma günü yağışla beraber azalarak iyice soğuyacağının da altını çizdi. Hafta sonunda İzmir’de ise yağış beklenmediği ifade edildi.

Hafta sonunda sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor!

Doğu Anadolu’da ise sıcaklıkların mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın kuzey ve kuzey batı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtildi.

Hafta sonunda sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor! - Resim : 2

Hafta sonunda sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor! ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.