Hafta sonuna dikkat! Bursa Valiliği'nden orman yangını uyarısı

Son meteorolojik değerlendirmelere göre Bursa'da öngörülen kuvvetli rüzgarın, sıcaklık ve nem oranıyla orman yangını riskini artırması bekleniyor. Bursa Valiliği, hafta sonu etkili olacak sıcak hava ve rüzgarda orman yangınlarına karşı vatandaşlara uyarıda bulundu. Balıkesir'de de ormanlara giriş çıkış yasağı getirildi.

Bursa Valiliği, hafta sonu etkili olacak sıcak hava ve rüzgarda orman yangınlarına karşı vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre rüzgarın 21.07.2022 Perşembe gününden itibaren kuvvetli olacağı (40-60 km/s) tahmin edilmektedir. Mevcut sıcaklık, nem ve kuvvetli rüzgar orman yangını riskini artırmaktadır. Vatandaşlarımızın yangınlara karşı daha duyarlı, dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Hafta sonuna dikkat! Bursa Valiliği'nden orman yangını uyarısı

BALIKESİR'DE ORMANLIK ALANLARA GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR YASAKLANDI

Öte yandan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ormanlık alanlara giriş ve çıkışların yasaklandığını duyurdu.

Hafta sonuna dikkat! Bursa Valiliği'nden orman yangını uyarısı - Resim : 2

Hafta sonuna dikkat! Bursa Valiliği'nden orman yangını uyarısı ile ilgili etiketler Bursa Orman Yangını Uyarı Balıkesir Bursa Valiliği ormana giriş yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.