Hafta sonu sokak yasağında marketler kaçta açılıyor, kapanıyor? 4 Aralık bu akşam marketler kaça kadar açık?

Hafta sonu sokak yasağında marketler kaçta açılıyor, kaçta kapnıyor sorularının yanıtı haberimizde. 5-6 Aralık hafta sonu sokağa çıkma yasağına saatler kala vatandaşlar marketler kaça kadar açık merak ediyor. Belirli temel ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar İçişleri Bakanlığı genelgesine göre; kısıtlama öncesi marketlerin saat kaça kadar hizmet vereceği gibi detayları merak ediyor.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağında marketler kaça kadar açık merak ediliyor. Hafta sonu tüm gün ilan edilen sokağa çıkma yasağı kararı sonrası marketler kaça kadar açık kalacak sorusu da gündeme geldi.

HAFTA SONU YASAĞINDA MARKETLER KAÇTA AÇILIYOR?

Bilindiği üzere bu akşam 21:00'den Pazartesi sabah 05:00'e kadar kesintisiz olarak devam edecek kısıtlama ile ilgili detaylar İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgede mevcuttu. Vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamak üzere bugün marketlere akın ederken akşam kapanış saatleri de merak ediliyor. Bu kapsamda milyonlarca vatandaş "Marketler kaça kadar açık?" sorusuna yanıt aramaya başladı…

Bugün marketler 10:00 ile 20:00 saatleri arasında çalışıyor olacaklar.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER AÇIK MI?

Kısıtlamanın olduğu Cumartesi ve Pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00 17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, vatandaşlarımız (65 yaş ve üzeri ile 20 yaş altında bulunanlar hariç) zorunlu ihtiyaçlarının karşılanması ile sınırlı olmak ve araç kullanmamak şartıyla (engelli vatandaşlarımız hariç) ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir.

Hafta sonu sokak yasağında marketler kaçta açılıyor, kapanıyor? 4 Aralık bu akşam marketler kaça kadar açık? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona marketler açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.