Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?

Hafta sonlarında sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceği vatandaşlar tarafından araştırılmakta. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda pandemi nedeniyle ülkemizde hafta sonlarında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmakta. Peki, hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Koronavirüs önlemleri kapsamında artan vaka sayılarının önüne geçmek maksadıyla hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma yasağı ülkemizde halen devam etmektedir. Hafta içi akşam saatlerinden sabaha kadar uygulanan kısıtlama, hafta sonu ise 56 saat kesintisiz olarak gerçekleştirilmektedir.

6-7 Şubat hafta sonunu kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması Cuma günü saat 21.00 itibarı ile başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonu kısıtlaması ile ilgili genelge yayınlanırken sokağa çıkma yasağı saatleri ile beraber açık olan yerler ve bakkalların, marketlerin, fırınların, restoranların çalışma saatleri de vatandaşlar ile paylaşıldı.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor?

İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği son 'Sokağa Çıkma Kısıtlamaları' konulu genelge kapsamında, yeni bir karar alınıncaya kadar hafta içi saat 21.00-05.00, hafta sonu cuma 21.00'den pazartesi 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Yasaklar ne zaman kalkacak?

Vaka sayısındaki ciddi düşüş ve aşılama çalışmalarının başarılı bir şekilde devam etmesi ile beraber, 'Yasaklar ne zaman bitiyor?' sorusunun yanıtı da vatandaşların bir numaralı gündem maddesi hâline geldi. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre, ciddi bir oranda düşen vaka sayısının ardından koronavirüs yasakları da gevşetilecek.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? ile ilgili etiketler hafta sonu sokağa çıkma yasağı sokağa çıkma kısıtlaması
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.