Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek merak ediliyor. 26 Şubat Cuma günü akşam saat 21.00'dan 1 Mart Pazartesi günü sabah 05.00'a kadar sürecek olan yasak sonrası hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek araştırılıyor.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı başladı. Vatandaşların 26 Şubat Cuma günü akşam saat 21.00'dan 1 Mart Pazartesi günü sabah 05.00'a kadar sürecek olan yasak sonrası hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek araştırılmaya başlandı.

Bir süredir devam etmekte olan hafta sonu yasaklarının kalkmasına Sağlık Bakanlığınca vaka sayılarının düşüş durumuna göre karar vereceği bilinmekteydi. Hafta sonu yasakları ve hafta içi 21.00-05.00 saatleri arasında kısıtlama uygulanmaya devam etmektedir. 

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hafta içi ve hafta sonu uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı kısıtlamalarıyla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu ve yasakların kalkacağı tarih hakkında kritik değerlendirmeler yaptılar.

İçişlerinden sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili açıklama açıklaması

Hafta sonlarına yönelik uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması Cuma saat 21:00'de başlayıp Pazartesi sabah 05.00'de sonlanacaktır.

Bakanlığımızca daha önce çıkarılan Genelgelerle; sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek ne zaman kalkacak hosta sonu yasakları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.