Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitiyor mu?

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitecek mi merak ediliyor. Vaka sayısının artışı ile sokağa çıkma yasaklarının tekrar getirilmesi ne zaman bitecek ve normal hayata ne zaman dönülebilecek vatandaşlar için araştırdık.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitiyor mu ya da ne zaman merak edilecek soruları araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı ardından yapacağı önemli açıklamalar sonunda geldi. Pazartesi günü gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama dikkat çekti.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitiyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırılmasına dair bir açıklamada bulundu. Bu açıklamada Vaka sayılarında düşüş yaşanması durumunda kısıtlamalar tekrar kademeli olarak kaldırılacak. Bulaşıcılığı önlemek ve olabildiğince az hareketlilik için uygulanmakta olan hafta sonu sokağa çıkma yasağı vaka sayılarının düşüşüne bağlı olarak net bir sonuç kazanacak.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitiyor mu?

Sağlık Bakanlığı ile birlikte vaka sayılarının takip edilmesi ve belli bir seviyenin altına inmesi beklenen vaka sayısı nedeni ile hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı devam etmektedir.

Hafta içi 21.00 ile 05.00 arasında sokağa çıkmak yasak. Hafta sonu ise Cuma akşamı başlayan yasak saat 21.00’dan Pazartesi 05.00’a kadar sürmektedir. Bir süre daha devam edecek olan yasaklara uymayanlara adli işlem cezası uygulanmaktadır.

Bu uygulamalar ile hareketliliğin ve bulaşıcılığın önüne geçerek vaka sayılarında düşüş devam etmektedir.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitiyor mu? ile ilgili etiketler hafta sonu sokağa çıkma yasağı bitiyor mu ne zaman bitecek
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.