Hafızalara kazınacak anlar: Rus askeri konvoyunu tek başına engellemeye çalışan Ukraynalı...

Ukrayna'da Rusya askeri konvoyunu tek başına engellemeye çalışan adamın görüntüsü sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Videonun hangi şehirde çekildiği belli olmasa da askeri tanklar yola devam etmek isterken, sağa sola hareket ederek ilerlemelerini engellemeye çalışan adam hafızalara kazınacak.

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldırıda çatışmalar başkentin sokaklarına kadar inerken bölgede dünyanın unutamayacağı anlar yaşanıyor.

Ajansların geçtiği görüntülerde halkın yaşadığı yıkım ve çaresizlik gözler önüne serilirken bir yandan da Ukraynalıların cesur hamleleri dikkat çekiyor.

HAFIZALARA KAZINACAK ANLAR

'Putin'e boyun eğmektense ölürüm' diyen savaşın simgesi öğretmen Kurilo ve Yılan Adası'ndaki saldırıya rağmen adayı terk etmeyen muhafız askerlerden sonra bugün bölgeden hafızalara kazınacak başka bir görüntü daha geldi.

 

 

ASKERİ KONVOYUN ÖNÜNE TEK BAŞINA GEÇTİ

Ukraynalı Haber kuruluşu HB tarafından paylaşılan otuz saniyelik görüntüde askeri araç konvoyunun önünde duran bir adam görülüyor. Araçlar yola devam etmek isterken adam sağa sola hareket ederek ilerlemelerini engellemeye çalışıyor. Hatta tam bu sırada araçlardan biri geçmek için yoldan çıkıyor.

Videonun nerede çekildiği belli değil. Konvoyda 10'dan fazla araç var ve birçoğunun yan taraflarına çizilmiş “Z” sembolü dikkat çekiyor

 

Hafızalara kazınacak anlar: Rus askeri konvoyunu tek başına engellemeye çalışan Ukraynalı... - Resim : 4

VİDEO VİRAL OLDU

Rus askeri konvoyunu engellemeye çalışan Ukraynalı adamın görüntüsü internette viral oldu ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

 

 

Hafızalara kazınacak anlar: Rus askeri konvoyunu tek başına engellemeye çalışan Ukraynalı... ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya video Tank ukraynalı askeri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.