Hafif ticari araç küçük çocuğa çarptı! Yere savrulan çocuğun yaptığı şoke etti...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen küçük çocuğa kırmızı ışık ihlali yapan hafif ticari araç çarptı. Korkunç kazada yere savrulan çocuk görenleri hayrete düşüren bir davranışta bulundu. Küçük çocuk, hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürümeye devam etti.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindeki  Dağdibi Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, sinyalizasyon lambasının yayalar için yeşil yandığı esnada yolun karşısına geçmek isteyen küçük çocuğa, kırmızı ışıkta geçen sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen hafif ticari araç çarptı.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ KALKIP YÜRÜMEYE DEVAM ETTİ

Çarpmanın etkisiyle yere savrulan çocuk hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürümeye devam etti. Yardımına çevredeki vatandaşların koştuğu çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenilirken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

 

Hafif ticari araç küçük çocuğa çarptı! Yere savrulan çocuğun yaptığı şoke etti... - Resim : 2

 

SANİYE SANİYE KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sinyalizasyon lambasının araçlar için kırmızı yanması, çocuğun bunu fark ederek karşıya koşması, kırmızı ışık olmasına rağmen durmayan hafif ticari aracın çocuğa çarpması yer alıyor.

 

Hafif ticari araç küçük çocuğa çarptı! Yere savrulan çocuğun yaptığı şoke etti... ile ilgili etiketler Sakarya Adapazarı kaza Çocuk kırmızı ışık

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.