HADO seferleri başladı... İşte HADO'nun sefer saatleri ve bilet fiyatları

Dört yıllık çalışmanın ardından HADO, Hatay’dan KKTC’ye deniz seferleri başladı. Öte yandan HADO, Arsuz Yat Limanından Mersin, Kıbrıs ve Lübnan'a da sefer yapacak.

 Arsuz Madenli Yat Limanı'ndan KKTC ye 19 Mayıs günü ilk seferini yapan Deniz Otobüsü HADO KKTC’ye uğurlandı. İDO’dan kiralanan Sinan Paşa deniz otobüsünün dün 11.00’de 300 yolcusuyla hareketinden önce limanda tören yapıldı.

HADO NEDİR?

Hatay Deniz Otobüsleri 2018 yılında Hatay Büyükşehir Belediyesi ve belediye başkanı Lütfü Savaş'ın girişimleriyle yapılan projedir. Proje Türkiye'nin ilk hızlı gemilerini barındırırken Akdeniz'in 41 ülkesine sefer yapmayı planlamaktadır.

 

HADO SEFER SAATLERİ NASIL OLACAK?

Haftada iki gün karşılıklı düzenlenecek seferler, salı ve cuma günleri saat 13.00’te Hatay’dan Girne’ye, perşembe ve pazar günleri ise saat 14.00’te Girne’den Hatay’a hareket edecek. İki kişi 100 kg bagaj hakkına sahip olacak.

HADO BİLETİ NASIL ALINIR?

Biletler HADO’nun resmi internet sitesi üzerinden alınabilecek.

 

HADO BİLET FİYATI NE KADAR?

Yaklaşık 5 saat olarak planlanan toplamda 140 deniz mili olan rota için ücretler;  Hatay-Girne seferleri için tam bilet fiyatı 750 lira, öğrenci ise 500 lira. Taşucu-Girne 60 deniz mili ve bilet fiyatları 600 lira.

HADO seferleri başladı... İşte HADO'nun sefer saatleri ve bilet fiyatları ile ilgili etiketler hado
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.