Hadise'yi çok kızdıracak benzetme!

Katıldığı bir festivalde çektirdiği fotoğraflarla olay olan Hadise, önceki akşam Maltepe'de konser verdi. Konserde yakından fotoğrafının çekilmesini istemeyen ünlü popçunun fotoğraflarıyla oynadığı ortaya çıktı.

Maltepe'de hayranlarıyla buluşan Hadise, giydiği kıyafetle de geceye damgasını vurdu. Kendisini izlemeye gelen hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatan Hadise'nin kilolu hali dikkat çekti. Coachella Festivali'nde paylaştığı fotoğraflar da 'photoshop' çıkınca eski manken Ebru Şancı'nın da diline düştü

Hadise'yi çok kızdıracak benzetme!
"ROBERTO CARLOS"
Ebru Şancı Instagram hesabından Hadise'ye, "İyi hoş kızsın da bacaklar yeminle Roberto Carlos gibi" yazdı. Bu yorum takipçilerini de ikiye böldü. Bir kısım Ebru Şancı'ya destek verirken bazı kişiler de Hadise'nin fiziğinin kötü olmadığını yorumladı.

Hadise'yi çok kızdıracak benzetme! - Resim : 2

Hadise'yi çok kızdıracak benzetme! ile ilgili etiketler Hadise roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.