Hadise'ye ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülenen şarkıcı sevenlerini endişelendirdi

Mutlu bir birliktelik sürdürdüğü iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz akşam Ulus’taki Liv Hospital adlı hastaneden çıkarken görüntülenen şarkıcı Hadise’nin görüntülerinin basına yansımasının ardından son durumu merak edildi. Hastaneden çıkarken görüntülenen Hadise'nin sevenleri sağlık durumuyla ilgili endişe duyarken ünlü popçudan açıklama geldi.

Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz akşam Liv Hospital adlı hastaneden çıkarken görüntülendi. Kapıda basın mensuplarının olduğunu öğrenen çift hastane güvenliğini ayağa kaldırdı.

 

Basın mensupları ile kısa bir diyaloğa giren güvenlik görevlileri, “Abi rica ediyorum çekmeyin! Yoksa işimizden olacağız. Şikayet edeceklermiş, burada çekmeyin.” demesi sonrasında gazeteciler çifti Ulus’taki aracının yanında beklemeye başladı.

Hadise'ye ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülenen şarkıcı sevenlerini endişelendirdi

TRAFİK KURALLARINI HİÇE SAYDILAR

Bu kez de basın mensuplarının olduğunu fark eden çiftin şoförü, kuralları çiğneyerek kırmızı ışıkta geçti. Kuralları hiçe sayan çift, Levent’te polis çevirmesine takıldı. Çevirmeden de hızla geçmeye çalışan özel şoför, sonrasında durmak zorunda kaldı.

 Aracın durması ile karşısında basın mensuplarını gören çiftin panik halinde olduğu görüntüler objektiflere yansıdı.

Yaşanan olay sonrasında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan konuya açıklık getirerek sevenlerinin yüreğine su serpti. Hadise, ınstagram hesabının hikaye bölümünden yayınladığı paylaşımında, "Yılbaşı konseri öncesi kimseyi riske atmamak adına dün PCR testi yaptırdım. Çıkan haberler neticesinde test sonucumun negatif olduğunu tüm sevenlerimle paylaşmak istedim..." ifadelerine yer verdi.

Hastaneden çıkarken görüntülenen Hadise sevenlerini endişelendirdi

 

 

Hadise'ye ne oldu? Hastaneden çıkarken görüntülenen şarkıcı sevenlerini endişelendirdi ile ilgili etiketler Hadise Sosyal Medya mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.