Hadise'ye kabus dolu günler yaşatan saplantılı hayranı için mahkemeden karar çıktı

Ünlü şarkıcı Hadise, “Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor” dediği saplantılı hayranından şikayetçi olmuştu. Uzun zamandır taciz edilen Hadise'nin saplantılı hayranıyla ilgili mahkeme kararı çıktı.

Ünlü pop şarkıcısı Hadise'nin başı uzun süredir saplantılı hayranı ile dertte. Hadise evine mektup da gönderen sapığın kendisini ürküttüğünü söylemişti.

 

 

Hadise'ye posta yoluyla taciz içerikli mesajlar gönderen sapık, sanatçıya kabus dolu günler yaşattı. Dava açtığı Ümit S. isimli şahsın tacizlerine devam ettiğini söyleyen Hadise, savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Şarkıcının "Beni sürekli takip ediyor. 'Korkma seni kimseye yar etmeyeceğim. Sen benim tek aşkımsın' diye mesajlar atıyor" diye şikayetçi olduğu Ümit S. hakkında 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Hadise'ye kabus dolu günler yaşatan saplantılı hayranı için mahkemeden karar çıktı


ADLİ PARA CEZASINA ÇARPTIRILDI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Hadise’ye posta yoluyla taciz içerikli mesajlar gönderen saplantılı hayranı hakkında karar çıktı. Ümit S., basit tehdit ve cinsel taciz suçlarından 3 bin 300 TL adli para cezasına çarptırıldı. 

 

Hadise'ye kabus dolu günler yaşatan saplantılı hayranı için mahkemeden karar çıktı ile ilgili etiketler Hadise mahkeme dava
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.