Hadise'ye dadanan sapığın asıl amacı ortaya çıktı!

O Ses Türkiye jürisi Hadise geride bıraktığımız gün İstinye'deki sitesinde korku dolu anlar yaşamıştı.

Şarkıcının yaşamını sürdürdüğü lüks siteye sızmaya çalışan bir hayranı Hadise’yi çok korkutmuştu. Adının Serhat O. olduğu ortaya çıkan şahıs polise ifade verdi. Sitenin güvenlik görevlileri tarafından son anda yakalanan 32 yaşındaki Serhat O., ortalığı karıştırmıştı. Hadise de, şikayetçi olmuştu.

SAPIK DEĞİL HAYRAN ÇIKTI

Hadise, ismini dahi bilmediği şahısla ilgili şu ifadeyi verdi: “Amacının ne olduğunu bilmediğim şahsı daha önce görmedim. Sitenin telli duvarından atlamış. Olay esnasında yaşadığım şey korkutucuydu.” Takıntılı hayran Serhat O. ise şüpheli olarak verdiği ifadede, “Ben Hadise hayranıyım. İstinye’de ikamet ettiğini öğrendim. Siteye girmek için telli duvarı aştım. Amacım, kendisini görmekti. Bunun için üzgün ve pişmanım” dedi.

3c5nb5UPTE-xk4zloWGepg

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Tüm bunlar olurken güzel şarkıcı yeni yaşını kutlamaktan da geri kalmadı. Şu sıralar ‘O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Hadise, 32.doğum gününü Levent’teki Jungle adlı mekanda kutladı.

Önceki gün 32 yaşında basan Hadise'nin yakın dostlarının katıldığı doğum günü partisi geç saatlere kadar devam etti.

Mekan çıkışı neşeli haliyle dikkat çeken Hadise’nin yaş gününde O Ses Türkiye'deki ekip arkadaşlarından yalnızca Gökhan Özoğuz’un olması dikkat çekti.

Hadise'yi kardeşleri Derya ve Hülya Açıkgöz de özel gününde yalnız bırakmadı.

Öte yandan Hadise'ye hayranlarından doğum günü sürprizi geldi. Fanları ünlü şarkıcının adına Balıkesir'de 67 tane fidan bağışı yaptı.

Hayranlarına, " İyi ki hayatımdasınız!" diyerek teşekkür eden Hadise'nin yaş gününden yansıyan diğer kareler...

Hadise'ye dadanan sapığın asıl amacı ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Hadise Derya Açıkgöz Doğum günü sapık hayran
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.