Hadise'nin yılbaşı hediyesi servet değerinde! Annesi için 3 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Şarkıcı Hadise annesine servet değerinde bir yılbaşı hediyesi aldı. Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e 3 milyon TL değerinde iki katlı bahçeli bir villa aldı.

İş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan şarkıcı Hadise'nin hayatında her şey yolunda gidiyor. Yeni aşka yelken açtıktan sonra sosyal medyada bunu sıkça paylaşan Hadise annesine aldığı yılbaşı hediyesi ile de şaşırttı.

Ünlü şarkıcının annesine aldığı yılbaşı hediyesi hayranlarının da beğenisini kazandı. Hadise bu hareketiyle hayırlı evlat dedirtti.

ANNESİNE 3 MİLYONLUK VİLLA ALDI

Sosyal medyada yer alan iddialara göre ünlü şarkıcı annesi Gülnihal Açıkgöz'e yılbaşı hedisi aldı. Kesenin ağzını sonuna kadar açan Hadise annesine 3 milyon TL değerinde iki katlı, bahçeli bir villa aldı.

Hadise teknede güneşlendi derin sırt dekoltesi ortalığı yıktı geçti! Son  haliyle dikkat çeken Hadise'ye bakın 'aşk yaramış' dedirtti! - Galeri -  Takvim

3 milyonluk villanın dekorasyonun anne Gülnihal Açıkgöz'ün zevkine göre yapıldı.

Hadise ilk defa açıkladı! Sosyal medya hesabında bakın yorumları neden  kapatmış - Internet Haber

ALTIN KELEBEK'TE ÖDÜL

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde düzenlenen 47. Altın Kelebek Ödüllerinde Yılın En İyi şarkıcı ödülü aldı. Konuşmasında, "Sevgilim Mehmet, tüm gece hep elimi tuttun teşekkür ederim. Çünkü çok heyecanlıydım. Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Bence önemli bir gün. Böyle bir günde bu kadar değerli bir ödül almak çok değerli. Kadınlar konusu bende çok hassas. Hiçbir zaman da bu konuda susmadım, hiçbir zaman da susmayacağım. Yine çok fazla kadın öldürüldü. Çok fazla kadın kaybettik. Bu ödülü 2018'de de aynı şekilde almıştım. Hayatları kısıtlanan kadınlar için alıyorum" dedi.

 

Hadise'nin yılbaşı hediyesi servet değerinde! Annesi için 3 milyon TL'yi gözden çıkardı! ile ilgili etiketler Hadise yılbaşı hediyesi gülnihal açıkgöz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.