Hadise'nin sahnede fırlattığı yüzük Mehmet Dinçerler'in taktığı 3 milyon TL'lik yüzük mü?

Hadise 4 buçuk ay önce hayatını birleştirdiği iş insanı Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Dinçerler'in Hadise'ye evlenme teklifi ederken taktığı 3 milyon TL'lik tektaş yüzüğü geri istediği iddia edildi. Bunun üzerine Hadise konserinde parmağındaki bir yüzüğü çıkarıp fırlatıp attı. Herkes Hadise'nin fırlattığı yüzüğün 3 milyon TL'lik o yüzük mü olduğunu merak ederken gerçek ortaya çıktı.

Ünlü popçu Hadise, 30 Nisan'da evlendiği Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açtı. Hadise, avukatı Hakan Öncel aracılığıyla Beykoz 2. Aile Mahkemesi'ne başvuruda bulundu. Mahkemeye sunulan dilekçede, Hadise Açıkgöz ile Mehmet Dinçerler'in 30 Nisan 2022'de evlendikleri belirtilerek Dinçerler'in evlendikten kısa bir süre sonra, Hadise'nin sanat hayatını kısıtlamaya yönelik tutum ve davranışlarda bulunmaya başladığı anlatıldı.

"DAVRANIŞLARI PSİKOLOJİK BASKI BOYUTUNA ULAŞTI" 

Dilekçede, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" denildi.

 

MADDİ VE MANEVİ TALEPTE BULUNMADI

 

Hadise'nin maddi ve manevi tazminat talebi olmadığı kaydedilen dilekçede, "Mehmet Dinçerler'in boşanma konusundaki iradesini, mahkemeniz huzurunda beyan edeceğini umuyoruz. Aksi durumda, evlilik birliğinin sarsılması ile ilgili olarak, tanık ve delil sunma ile diğer tüm haklarımızı saklı tutuyoruz" ifadesi kullanıldı. Dilekçede, "Evlilik Birliğinin Sarsılması" başlıklı Medeni Kanun 166. maddesi uyarınca tarafların boşanması talep edildi.

SAHNEDE YÜZÜĞÜ FIRLATTI 


Mehmet Dinçerler'in Hadise’ye evlenme teklifi ederken taktığı yüzüğü geri istediği iddia edildi. Bunun üzerine Hadise son konserinde sahneye parmağındaki yüzüğü fırlattı. Herkes Hadise'nin fırlattığı yüzüğün 3 milyon TL'lik yüzük olup olmadığını merak etti.

3 MİLYON TL'LİK YÜZÜK KASADA


Sabah Gazetesi'nden Ömer Karahan'ın haberine göre; Popçunun sahnede fırlattığı tektaşın sadece sahne kostümüyle uyumlu olsun diye taktığı değersiz bir yüzük olduğu öğrenildi. Mehmet Dinçerler’in hediyesi olan, boşanma dilekçesine bile giren 3 milyon lira değerindeki yüzüğü kasasında sakladığı ortaya çıktı.

 

 

 

 

Hadise'nin sahnede fırlattığı yüzük Mehmet Dinçerler'in taktığı 3 milyon TL'lik yüzük mü? ile ilgili etiketler Hadise mehmet dinçerler tektaş yüzük
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.