Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Son günlerce 'kalçalı' paylaşımıyla gündeme gelen güzel şarkıcı Hadise'den Instagram hesabından yeni ve değişik bir paylaşım geldi.

Instagram'ı en aktif kullanan ünlülerin başında gelen Hadise'den yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. O Ses Türkiye'de jürilik yapan ve sık sık verdiği konserlerle sahneye çıkan Hadise, yoğun tempodan zaman buldukça Instagram'da oldukça cesur paylaşımlarda bulunuyor. Hadise, bu sefer hayranlarını eskilere götürecek bir paylaşımda bulundu. Instagram'da yaklaşık 11 milyon takipçisi olan Hadise, yeni paylaşımıyla yine gündem oldu.

Giydiği cesur ve cüretkar elbiselerle dikkatleri üzerine çeken Hadise, bu sefer oldukça iddialı bir tercihle hayranlarının karşısına çıktı. 

Son zamanlarda moda olan bol paça pantolon furyasına Hadise de katıldı.

Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Hadise'nin Instagram hesabından yaptığı bu paylaşım kısa sürece binlerce beğeni aldı.

GARDIROBU SERVET DEĞERİNDE

'O Ses Türkiye' yarışmasında giydiği İtalyan ve Fransız marka kıyafetleriyle dikkat çeken Hadise'nin her biri 20 ile 30 bin TL arasında değişen kostümleri gerçekten alıp almadığı merak konusuydu.

"Elbiseleri programdan sonra iade ediyor" denilen 34 yaşındaki popçunun, son 4 aydır giydiği tüm kıyafetleri satın aldığı ortaya çıktı.

Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı! - Resim : 2

Hadise'nin paylaşımı sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Hadise Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.