Hadise'nin O Ses Türkiye Rap imajı!

O Ses Türkiye Rap'in jürilerinden olan Hadise paylaşımıyla dikkat çekti. Yeni yarışma programı için imajında yenilik yapan Hadise sosyal medyada gündem oldu.

Exxen'in yeni yapımı O Ses Türkiye Rap'in jürilerinden olan Hadise, pek çok eleştiri aldı. Eypio, Murda ve Mero ile O Ses Türkiye Rap'in jüri koltuğunda oturacak olan Hadise, 'Rap müzik ile senin ne alakan var?' eleştirilerine sosyal medyada paylaştığı yeni imajı ve rap kültürüne en uygun olan şarkısı "Biz Burdayız" ile yanıt verdi.

Yaptığı paylaşımlarla aından sıkça söz ettiren Hadise en son deri mini elbisesi ve farklı saçları ile hayranlarının beğenisini kazandı

O Ses Türkiye Rap için imaj yenileyen Hadise'nin yeni paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Hadise'nin O Ses Türkiye Rap imajı!

O SES TÜRKİYE RAP NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

O Ses Türkiye Rap ile ilgili detaylar her geçen gün daha da netleşiyor. Exxen'de yayınlanacak olan O Ses Türkiye'nin jüri üyelerinden Hadise hariç herkes değişti. Diğer jüri üyeleri ise Eypio, Murda ve Mero olarak sıralandı.

Hazırlıkları devam eden O Ses Türkiye Rap'in yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor.

Hadise'nin O Ses Türkiye Rap imajı! - Resim : 2

HADİSE HAKKINDA

Hadise Açıkgöz, 1985 yılında, Belçikada dünyaya geldi. Çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu. Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu.

Hadise, 2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi. Böylece ünlü şarkıcının profesyonel kariyeri başlamış oldu.

 

 

Hadise'nin O Ses Türkiye Rap imajı! ile ilgili etiketler Hadise hadise açıkgoz O Ses Türkiye Rap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.